Bajor Imre első felesége hullámzó módon éli meg egykori párja halálát.

Tehetetlen dühöt érzek, pedig 17 éve külön élünk – árulta el a Best riportjában Hámori Eszter, aki a kilencvenes évek közepén lett Bajor Imre élettársa, és később két gyermekének édesanyja.

– Hullámzó módon élem meg a halálát. Rengeteget gondolok rá, főként amikor egyedül vagyok otthon – tette hozzá a szinkronszínésznő, aki tíz éve maradt magára, de közös döntéssel léptek túl ez elfáradt kapcsolaton, és mindig is jóban voltak egymással.

– A szó klasszikus értelmében Imre nem volt mintaapa, a gyereknevelés lényegében teljes mértékben rám maradt, de az elvitathatatlan, hogy imádta Lilit és Marcit. Anyagilag, és emberileg is támogatta a gyerekeit – magyarázta Eszter, hozzátéve, hogy a rákbeteg Bajor 2014 augusztus 6-i halála mindannyiukat mélységesen lesújtotta.

– Fiatalon, rengeteg szenvedést, és fájdalmat átélve ment el, és ezt nehéz feldolgozni. Kíméletlen, és igazságtalan, hogy így halt meg, még rengeteg dolga lett volna az életben, amire már nem maradt ideje – mondta Eszter, aki a két gyereküket hagyja a maguk módján gyászolni, és úgy vette észre, hogy a szűkszavú Marci szenved jobban, aminek okát abban látja, hogy a fiúnak hatalmas a szíve és a lelke.

A Magyar Köztársaság tisztikeresztjével kitüntetett színész fél évvel ezelőtti halála óta Hámor Eszter is jobban vigyáz magára.

– Furcsán hangzik, de Imre elvesztése óta magamat is jobban féltem – vázolta Hámori Eszter. – Világéletemben egészséges voltam, de most mindenféle szűrővizsgálatra elmentem. Belegondoltam, mi lenne, ha velem történne valami. Nem maradhatnak magukra a gyerekeim! – tette hozzá a színésznő, és azt is elmondta, Lili, és Marci számára is vigaszt jelent a párja, István jelenléte. – Apjukként szeretik, és Imi is örült neki, hogy ilyen remek ember neveli a gyerekeit – emlékezett Hámori Eszter a Best Magazinnak adott interjúban.

Forrás: Blikk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése